ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2010 9:15:45

Věci veřejné uspořádaly vánoční koncerty

Věci veřejné uspořádaly vánoční koncerty

Věci veřejné přichystaly i na letošní rok vánoční koncerty. Vystoupení se letos konala nejen v Praze a Brně, ale i v dalších městech. Vstupné bylo zdarma a výtěžek z akcí půjde na dobročinné účely.

V Praze se koncert uskutečnil 26. prosince v Betlémské kapli. Vystoupil na něm soubor Ars Instrumentalis Pragensis a na programu byly například sklady Johanna Sebastiana Bacha, Václava Vincence Maška, Antonia Vivaldiho nebo vánoční písně a koledy.

V Brně byl koncert 27. prosince v katedrále svatého Petra a Pavla v Petrově (Brno). Sbor dětí a mládeže při Filharmonii Brno – Kantiléna vystoupil s českými a zahraničními koledami a dále s klasickou vánoční hudbou.

V Ostravě – Moravské Ostravě se koncert konal 26. prosince. Moravský komorní sbor vystoupil od 18.00 v Evangelickém Kristově kostele na Husově náměstí. V repertoáru byly skladby W. A. Mozarta, K. Nystedta, V. Miškinise a dalších umělců.

V Plzni byly dva koncerty, oba ve Farnosti Evangelické církve metodistické v Plzni 1 – Lochotíně a uskutečnily se 26. a 27. prosince od 17.00. Na programu bylo vystoupení Václava Auterského, klavírního viruosa, se zpěvy koled a vánočních písní. Představil se také bývalý herec plzeňské činohry Zdeněk Sedláček, jenž se svou ženou odehrál nezkrácenou verzi představení pro děti i dospělé pod názvem Betlém (Vánoční představení).    
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama