Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2017 16:49:22

Spiknutí „inženýrů“

Spiknutí „inženýrů“

Kdysi existovala parodie na populární písně The Beatles, Yellow Submarine. Ta parodie začínala „Ja sastrojil žoltyj parachod, žoltyj parachod, a refrén zněl Ja inženěr, ja savětskij inženěr“. Byla to samozřejmě parodie na tehdejší mocné a jejich příc

 Opravdu nevíme, zda současný prezident vůbec ví, co mluví, nebo zda si pamatuje to, o čem mluvil před týdny, měsíci nebo roky. Buď je již výrazně paralyzován senilní demencí anebo záměrně lže a překrucuje fakta. Anebo oboje je pravda.

 „ČNB tvrdila, že zruší kurzový závazek, až bude inflace dvě procenta. A inflace jsou dvě procenta a sliby se mají plnit,“ prohlásil ing. Zeman.

Asi totiž zapomněl na to, že před několika lety prohlašoval, že by nikdy nejmenoval do funkce guvernéra národní banky nikoho, kdo by pokračoval v oslabování koruny. Vzápětí jmenoval svého přítele ing. Rusnoka, který pokračoval v ještě masívnějších intervencích, a rozkrádání zlatého pokladu republiky. Takže nyní nemáme v podstatě žádné zlato, zato máme bilion a půl bezcenných eur.

„To, aby nám někdo přiděloval, kolik migrantů máme mít na našem území, je v rozporu s principy České republiky. Tento požadavek bychom měli odmítnout a dělat vše pro to, aby se nenaplnil,“ zmínil ing. Zeman.

Přitom je jedna ruka s ing. Babišem a jeho hnutím, které prostřednictvím svých europoslanců, jako Telička, svých ministrů jako Pelikán a dále svých poslanců českého parlamentu soustavně vytváří podmínky pro přijímání přivandrovalců. Už úplně opomíjím použití pravomoci prezidenta k nasazení armády na ochranu státních hranic. Na něco takového by si tento velkohubý pozér neodvážil ani pomyslet.

„Zavřete ing. Kalouska!“ Vyvolával ing. Zeman na náměstí.

Ke kauze ministra financí Andreje Babiše (ANO) a jeho nákupu korunových dluhopisů řekl, „Pokud vím, tak ing. Babiš koupil korunové dluhopisy a že tyto dluhopisy byly osvobozeny od daní. A víte, kdo je osvobodil od daní? Tehdejší ministr financí Miroslav Kalousek.“

Zapomněl dodat, že nejen jmenoval ministrem právě inženýra Kalouska, ale že ten ing. Kalousek, který se stal zaklínadlem pro něj i pro jeho věrného druha ing. Babiše vydal dluhopisy státní, které měly obstarat peníze státu. Nedomyslel, že to bude zneužito? Copak lze domýšlet každou věc, zda se nehodí kriminálnímu podsvětí, to bychom museli neustále myslet za roh a to přeci v normálním životě nejde. Ing. Babiš zneužil zákon ve svůj prospěch a choval se naprosto nemorálně. V normální zemi by se musel již dávno poroučet. Kalouska si může vzít klidně sebou, ale nebudeme z něj neustále dělat strašidlo pro všechno.

Inženýři všeho druhu jsou třeba, je to titul, který si zaslouží vážnost jako každý jiný. Avšak posuzujme strom podle plodů, ne podle listí. Současná tlupa inženýrů by se měla poroučet raději sama, než bude pověšena. Škodí buď svojí neschopností anebo úmyslně, každopádně tak výrazně, že potápí celou společnost a celou republiku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama