Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2017 11:08:49

Babiše měl již dávno Sobotka vyhodit z vlády. Požadujeme demisi, důvodů je moc.

Babiše měl již dávno Sobotka vyhodit z vlády. Požadujeme demisi, důvodů je moc.

Seriál o lžích a podvodech majitele Agrofertu, který by se již měl jmenovat Krabiš se stává nekonečným.

Jeho čachry na hraně nebo za hranou zákona už prý někdo šetří. Zatím jsme se však nedozvěděli, kdo a jak? Neslyšeli jsme o tom, že by byl předvolán k nějakému podání vysvětlení. Prostě nic a o charakteru jeho podřízeného Šlachty a jeho úmyslech můžeme zcela důvodně pochybovat, vždyť je to jeho zaměstnanec.

Dobroděj prohlásil v rámci předvolební kampaně, že na korunových dluhopisech vydělal nezdaněných 52 milionů a že je rozdá chudým. Lhal, protože na nezdaněných korunových dluhopisech vydělal 218 milionů korun.

Aby prý rozptýlil pochybnosti o tom, zda na nákup těch dluhopisů měl, nechal vypracovat audit. To mělo přesvědčit veřejnost o čistotě jeho financí. Avšak při porovnání tohoto auditu a majetkového přiznání, která musí poslanci a ministři odevzdávat do sněmovny se zjistilo, že tyto dva dokumenty nesouhlasí, každý uvádí něco jiného.

Další a další lži, podvody a obelhávání veřejnosti.

A stále se nic neděje. V každé normální zemi by ho již dávno předseda vlády vyhodil, anebo spíše by takový podvodník a lhář již dávno odstoupil sám.

Takže nejsme normální země, neplatí jedny zákony pro všechny. Jsme banánová republika, a národ kterému ještě ke všemu chybí odvaha anebo alespoň vůle něco změnit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama