Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2017 8:35:00

Prezidentovy zdržovací návrhy

Prezidentovy zdržovací návrhy

Prezident Zeman před svým odletem do Číny poškádlil ještě předáky sociální demokracie.

Na své okružní cestě po Libereckém kraji při jednom setkání s občany se vyjádřil, že by bylo dobré, jako východisko ze současné politické krize u nás, aby z vlády odešli jak Babiš, tak Sobotka.

Pan prezident rád žertuje. Málokdo seriozní by mohl totiž pochopit, proč by vedle Babiše, obtíženého mnoha skandály, měl z vlády odejít také B. Sobotka. Až se objeví nějaké Sobotkovy skandály, budu první, kdo jeho případný odchod podpoří. Ale v tuto chvíli pro něj není vůbec žádný důvod. ČSSD správně trvá na odchodu Babiše a správně upozorňuje, že prezident má v této věci konat v duchu ústavy bezodkladně. Tedy bezodkladně odvolat ministra financí a prvního místopředsedu vlády Babiše z jeho vládní funkce.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama