Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2017 22:47:00

Blahopřeji a přeji v nové funkci nejen úspěch, ale také pevnou ruku

Blahopřeji a přeji v nové funkci nejen úspěch, ale také pevnou ruku

Prezident republiky zaslal blahopřejný dopis předsedovi Poslanecké sněmovny.

Prezident republiky Miloš Zeman zaslal ve středu dne 22. listopadu 2017 blahopřejný dopis Radku Vondráčkovi, nově zvolenému předsedovi Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.

Vážený pane předsedo,

s radostí jsem přijal zprávu, že jste v tajném hlasování získal 135 hlasů a byl zvolen předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Blahopřeji Vám a přeji Vám v nové funkci nejen úspěch, ale také pevnou ruku. Budete občas takový přístup potřebovat. Zmiňuji tento fakt jako člověk, který v minulosti Poslaneckou sněmovnu vedl. Berte tedy má slova jako dobře míněnou radu.

Vaše zvolení otevírá cestu k demisi vlády staré, jmenování nového premiéra a vlády nové. Jako prezident republiky budu postupovat transparentně, bez zbytečného odkladu a s respektem k výsledkům parlamentních voleb.

Držím Vám palce.

Miloš Zeman
prezident republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama