Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2019 17:21:00

Tohle je zrada

Tohle je zrada

Komentář na facebookovém profilu k postoji Turecka k syrským Kurdům.

Tenhle scénář už známe. Kurdové bojují na zemi po boku aliančních vojsk. A ty je pak nechají na pospas diktátorovi.

Nejprve tomu iráckému. A teď se to samé chystá u uzurpátora tureckého. Syrští Kurdové byli jedni z nejstatečnějších bojovníku proti ISIS. Bojovali na zemi. V tváří v tvář nepříteli. Žádné sypání bomb z velké výšky. Mnoho jich zaplatilo životem. Turecko tak vášnivé v boji s ISIS rozhodně nebylo. Spíš naopak. No a teď, když Kurdové ubránili svá města i holé životy. Když se postarali o statisíce uprchlíků i válečných zajatců... Tak teď na ně vtrhne "statečná" turecká armáda. A my tomu budeme mlčky přihlížet.

Nemám rád silná slova. Ale tady nelze jinak… Prostě tohle je zrada. Jestli Turci vtrhnou s armádou na území obývané syrskými Kurdy, tak to prostě bude věc, se kterou se neumím smířit. A budu proti ní protestovat všude, kde to půjde. A tak nahlas, co jen to půjde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama