Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2016 8:48:56 - Damph

Budete něco dělat?

Takže je to celé blbost jak se mluvilo o tom, že se bude bojovat proti pašeráctví, a to i přes ujištování že nyní jsou pro to nové možnosti. Nemyslíte že by bylo dobré kdyby proti těmto zavádějícím dezinformacím, resp. nepřesným, neuvádějícím faktický stav na pravou míru, zasáhl program pana Chovance o mazání dezinformací, které vynáší do světa západní probruselská propaganda? Aby bylo jasno na pravou míru, že Frontex i když bude dělat nějaké kroky ohledně boje proti pašeráctví, ale že samotné samostatné zásahy proti pašerákům provádět nebude? Aby nedocházelo k oblbování lidí, víte?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2016 11:22:09 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, pane Černochu, já jsem Vám naopak už několikrát vysvětloval, že Frontex fakticky jen asistuje státům a pracuje v koordinaci s nimi. Na boji s pašeráctvím se má ale (spolu)podílet také a o to tady jde především. Ostatně se o tom všem dočtete i v odkazech, které jsem Vám dával. Nejde tedy o žádnou "bruselskou propagandu," protože vše je uváděno celkem jasně.
Jinak pro Vaši informaci: Program Milana Chovance nemá dezinformace (především z proruských zdrojů) mazat či jakkoli cenzurovat, ale pouze na zřízeném twitterovém profilu uvádět věci na pravou míru.  Přeji hezký denTomáš Zdechovský