Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2017 8:50:00 - Anajka

Spoluprace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli spolupracujete nebo máte zájem spolupracovat s nějakou zahraniční stejně smýšlející stranou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2017 13:49:06 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den,nejprve bychom rádi zdůraznili, že nejdůležitější je nebo spíše by byla spolupráce politických stran na domácí scéně. Proto jsme použili podmiňovací způsob, protože v ČR není možná. Nikdy v minulosti, kdy jsme oslovili strany s podobným programem, nám nikdo ani neodpověděl, až na malé výjimky. Každý si hraje jenom na svém písečku a spolupracovat nechce, protože se bojí především toho, že by se musel dělit o peníze za hlasy. Se zahraničními stranami spolupracujeme. Za mnoho uplynulých let jsme se přesvědčili, že to na vývoj zde uvnitř republiky nemá ani nejmenší vliv.Plno podivných údajně českých politiků se sice rádo fotografuje třeba s Marine Le Pen, ale je to jen fraška. Není to zase tak dávno, kdy Jean-Marie Le Pen byl odsuzován za svoji politiku, dokonce byl zbaven volebního práva, mandátu, prostě dělali co mohli, aby jej zlikvidovali. Když přijel podpořit Republikány v parlamentních volbách dokonce dvakrát, tak se nikdo nedozvěděl, kdo ho pozval a na čí straně je.Je nám velmi podezřelé, že nyní má jeho dcera tolik prostoru v médiích a lísá se k ní, kdejaký odpad. Proč, když se před lety nemohlo o setkání předsedů Sládka a Le Pena vůbec v České republice mluvit, proč mají ti lísalové najednou takový prostor? Možná je to tím, že již není Front National vládnoucí garnituře ve Francii nebezpečná a česká vládnoucí garnitura si pěstuje doma tak zvanou opozici-neopozici, kdo třeba financuje všelijaké pouliční směsky?.