Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2017 7:59:52 - Damph

Bordel v EU

Ano pravidla se mají dodržovat. Proto nechápu proč EU nijak nevadilo porušování Dublinu - Führer Merkel si pozvala migranty k sobě čímž fakticky tuto dohodu porušila. Jak je možné že Německo za to nebylo kritizováno, jakoby EU toto porušování pravidel přivítala?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2017 14:04:23 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Dobrý den, pane Černochu,osobně jsem kritizoval jak porušování dublinských pravidel, tak puštění tisíců příchozích lidí do Německa prakticky bez jakékoli kontroly. V rámci EU z toho nikdo neměl radost, ale bohužel neexistovaly prostředky, jak zabránit pronikání tak velkého množství lidí, protože za kontroly na hranicích zodpovídají prakticky výhradně národní státy. O tom, že v první řadě selhaly státy Řecko a Itálie, které nechávaly běžence jít dále, jsem psal už mnohokrát.  Není možné, aby se  opakovala situace z roku 2015 a dobře to ví i Německo.  S pozdravemTomáš Zdechovský