Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2017 14:59:24 - p.Malý

Migranty do EU vyslala OSN se schvalenim EU!

Proc o tom nikdo nemluvi ? Agend na presun migrace z muslimskych zemi do zemi EU je hromadu a zvlaste z Africkych statu. Treba Agenda 21,NWO, Kalergiho plan atd.

Myslite si snad,ze negramotni lide,kteri neznaji sousedni vesnici vi,kde je Evropa? Dostali zaplaceno a naslibovano,aby sem jeli...a staci se podivat,ze OSN pusobi prevazne tam,odkud je migrace.Jak zajimave..,ze ? Voli z nas neudelaji,ani EU ani OSN. Pokud vlada,je bude prijimat,dockame se defenestrace,s tim musi vlada pocitat.Ciny vlastizrady se trestaji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2017 20:03:54 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Vážený pane Malý,o Vámi zmíněných věcech se nepíše z toho důvodu, že prostě nejsou pravda. EU ani její členské státy rozhodně netouží po tom, aby nekontrolovaně přicházelo co nejvíce nelegálních migrantů. A věřte tomu, že nechtějí ani žádnou cílenou genocidu Evropy. Pokud si přečtete Kalergiho dílo, zjistíte, že tam žádnou genocidu Evropy nepožaduje. Naopak chtěl, aby byla celá Evropa ochráněna od dalších válek. Přeji hezký večerTomáš Zdechovský