Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2017 8:45:08 - Valentin Dobrotivý

270 miliónů obětí islámu

Dobrý den. Já vím, že profesor Bill Warner je profesorem matematiky a filosofie, leč také vím, že se studiu islámu intenzívně věnuje již od svých třiceti let. Jako graduovaný matematik důsledně dokládá své vývody a závěry těžko vyvratitelnými grafy a statistikami, takže je celkem přirozené, že ho multikulturalisticky založení vědci nenávidí. Jejich jediným argumentem je, že profesor Warner nestudoval islamologii na žádné vysoké škole, avšak do věcné diskuze o tvrdých faktech a číslech se s ním nikdo nechce pustit.
O islámu též zcela otevřeně hovoří Dr. Salman Hasan, nyní ředitel křesťanské humanitární organizace International Christian Outreach Ministry. Tento bývalý muslim na svých přednáškách mluví o tom, jak byl jako dítě vychováván a jaký je skutečný postoj muslimů vůči nevěřícím. I on se zabývá historií islámu a dokazuje, že jejich vzorce chování jsou po staletí neměnné. Komu jinému věřit, než člověku, který byl muslimem a který se díky Boží milosti stal křesťanem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2017 11:22:13 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,nedokážu bohužel posoudit, nakolik lze brát tvrzení Billa Warnera jako relevantní. To samé platí i o Salmanu Hasanovi - jeho pohled je pohled pouze jednoho člověka, který je jedním kamínkem v celé mozaice. Jsem v této problematice, stejně jako většina lidí, jen laik. S pozdravemTomáš Zdechovský