Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2017 11:14:01 - Valentin Dobrotivý

Norskem otřásají skandály, ministryně uznala pochybná odebírání dětí a závažná porušování biologického principu.

V současné době nám ministryně práce a sociálních věcí Marxová přes norské fondy zavádí norskou péči o dítě. Tato soudružka už v roce 2013 v ČR prohlásila, že stát ví lépe než rodiče, co je pro dítě dobré. V tomto duchu připravila i legislativu k inkluzi. Nyní se v Norsku za nezájmu našich mainstreamových médií, včetně naší propagandistické eurobolševické ČT, provalilo, jak je to s tím odebíráním dětí.
http://kuncova.blog.idnes.cz/blog.aspx
Chápu, že ČT, která kope na straně levicových neomarxistů a genderových šílenců, musí takové informace utajit a zcenzurovat. Hodláte této situace využít a ještě více poukázat na ukradené syny české matky Evy Michalákové?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2017 19:59:49 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,paní ministryni Marksovou jsem ve svých vyjádřeních kritizoval už mnohokrát. Rád bych vás odkázal na svůj blog zde, kde v řadě článků kritizuji politická rozhodnutí paní ministryně:  http://zdechovsky.blog.idnes.cz/
Vámi odkazovaný článek  paní Věry Kuncové už samozřejmě znám - je v něm velmi dobře shrnuta aktuální situace. K Norsku se v nejbližší době určitě ještě vyjádřím. Věřím, že poslední vývoj v této zemi může Evě Michalákové velmi pomoci.S pozdravemTomáš Zdechovský