Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2017 23:20:31 - K.Zahradnik

Já se za svého Prezident nestydím tak proč za mě mluvíte?

Vaše koalice má zatím necelých 10 % a je otázka jestli budete zvoleni. Prezident má i po momentálním poklesu preference 41% tak proč na půdě EU povídáte takové nesmysly. Já osobně se stydím za to, že Vaše strana nás úspěšně vede zpátky do totality. Váš nemocný předseda souhlasí s cenzurou na vnitru. Ohledně Babiše hodlá podat podnět BIS a tím ji zapojí do politického boje. Prezident na rozdíl od Vás uvažuje racionálně a skutečnost, že nuly jejichž hlavním volebním programem je AntiBabiš, mu neustále podsouvají nějaké kraviny škodí této zemi víc než nějaký ostřejší výraz. Zeman jako první upozornil na nebezpečí migrace, protože Vy jste na to nikdo nenašel odvahu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2017 9:56:23 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,opravdu nevím, proč by měla KDU-ČSL vést zemi do totality. Lidovci jsou demokratická strana, která odmítá jakékoli omezování svobod občanů. Svým výrokem jsem pouze naznačoval, že velké části obyvatel se chování nynějšího prezidenta neíbí.S pozdravemTomáš Zdechovský