Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2017 12:18:32 - Bělobrad

Dobrý den,pane Zdechovský

Chci reagovat na činy vašeho předsedy a Hermana ohledně Sudetských Němců. Zajímalo by mne,kdy se vaše stranička začne zabývat i občany co ji volili a kteří Vás platí ze své práce z už tak směšné mzdy! Níže vám byl položen dotaz ohledně práce v Německých montovnách,ohledně nekvalitních druhořadých potravin co k nám proudí z Německa a vy jste nějak podivně odpověděl a přetočil otázku.Opravdu jste nepochopil,že tazatel neměl na mysli nějaké potlačování přátelství s Německem,ale to kdy se vy a vám podobní začnete zajímat o to aby se k nám Německo chovalo jako k těm ,kterým něco dluží a ne naopak! Vám se asi zdá normální,že k nám z Německa proudí předražené nekvalitní potraviny,že pracujeme j jejich montovnách za podhodnocené platy aby oni si žily nad poměry z přidané hodnoty mě ovšem ne tak se vás táži v čím zajmu vy konáte v zajmu občanu zcela jistě ne ,ostatně lidé vás platí dost na to aby jste ty jedy jíst nemusel a stravoval se jako pán .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2017 13:41:23 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,myslím, že nedává žádný smysl vinit z Vámi zmíněných problémů Německo. Už proto, že montovny nejsou zdaleka jen německou záležitostí. Navíc nikdo nikoho nenutí nakupovat nekvalitní potraviny, které navíc také nejsou jen německého původu, ale často dokonce domácí provenience. Jinak na problém nekvalitních potravin dovážených do ČR jsem upozorňoval už mnohokrát, protože mi současná situace také není lhostejná.
S pozdravem Tomáš Zdechovský