Ing. Rudolf Kozák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2012 9:36:35 - marieL.

Nejhorší je nic nedělání a jen kritizování

Pokud mluvíte o církevních restitucích a o Vašem plánu, jak s nimi naložit jako zástupce ČSSD, nemyslíte si, že zde pochybil pan předseda jako ministr financí? Proč jste s vaším návrhem nepřišli, když jste byly jako strana ve vládě a vládě se dařilo? Nic užitečného z toho nevzešlo a teď kritizujete. Prostředky na restituce byly a vaše vláda je promarnila-tím samozřejmě netvrdím, že se současnou podobu restitucí souhlasím, ale jen neví co je horší, když nikdo nic nedělá, nebo když něco dělá, a dělá to špatně? Co myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2012 18:04:29 - Ing. Rudolf Kozák
Dobrý den a děkuji za dotaz,

Mluvím zásadně sám za sebe. Nebyl jsem a nejsem členem vlády, je však pravdou, kdybych jím byl, restituce bych řešil. Ale na to, proč se tak nedělo, se musíte zeptat těch našich představitelů, kteří tehdy ve vládě byli. Já osobně mám zkušenosti, že nejhorší je nic nedělání a jen kritizování. A tak se po celý život chovám tak, aby to, co říkám, bylo splnitelné.

Ing. Rudolf Kozák