Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2017 10:49:54 - Noislam

EU II

Pane Zdechovský,

já se ale nebavím o kvótách, ani o rozlišování mezi dávkaři a uprchlíky, ale jde mi o EU politiky a jejich vítačskou politikou, vždyť oni chtějí trvalé přerozdělování, tedy, aby do Evropy trvale přicházeli uprchlíci a to je špatné, hodně špatné. Už tak na západ a SZ od nás žijí miliony většinou nepřizpůsobivých přistěhovalců z Afriky, Blízkého a Středního východu v NO GO zonách, ghettech žijících z velké části ze sociálních dávek....Pane, tohle je přeci Evropa a není normální, když to na mnohých místech vypadá jako v Africe nebo Pakistánu, to je špatně a na tohle jsem chtěl znát Váš názor s připomínkou, že EU vedení i jednotlivé státy svými migračními politikami to jen podporují.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.10.2017 12:07:01 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,imigrační politika je spíše záležitost samotných národních států a jejich migrační politiky, nikoli samotné EU. Role EU je zde ve srovnání s národními státy poměrně omezená.S pozdravemTomáš Zdechovský