Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2017 10:23:56 - Damph

Proč pořád strašíte Ruskem?

To, že Zeman bude zřejmě nadále zastávat funkci hlavy státu i přesto, že proti němu stojí většina politických stran, ukazuje, že obyvatelé České republiky používají vlastní rozum a nenechají se vodit za nos. „Kdyby bylo možné manipulovat veřejným míněním tak, jak se třeba často traduje o Putinově Rusku, Zeman by se v Česku nikdy nemohl stát prezidentem, protože proti němu stojí i naprostá většina domácích a zahraničních médií,“. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jaroslav-Plesl-Zeman-zrejme-obhaji-funkci-i-kdyz-proti-nemu-stoji-vetsina-politickych-stran-To-je-dukaz-ze-Cesi-pouzivaji-vlastni-rozum-518068.
Tak co dokážete si vy Lidovci konečně uvědomit že to vaše strašení Ruskem je přinejmenším přehnané? Dokážete už to konečně pochopit?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.12.2017 11:52:53 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Černochu,opravdu si nemyslím, že by KDU-ČSL "strašila" Ruskem více, než je třeba. S pozdravemTomáš Zdechovský