Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2022 12:04:49 - JACKS

Jako možného budoucího primátora se Vás ptám

Jak byste řešil dobíjení elektoraut v hustě zalidněných oblastech, jako jsou sídliště nebo naopak v centru města? Zákat spalovacích motorů prošel, tak by asi bylo dobré se tomu začít věnovat, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2022 12:07:28 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,děkuji za dotaz. Já si myslím, že dobíjení na sídlištích má velké limity. Dovedu si představit, že by se dobíjelo z veřejného osvětlení, případně z parkovišť. Sám elektroauto používám, takže moc dobře vím, jaké jsou limity při používání tohoto vozu. V případě, že by se zvýšilo používání těchto aut, tak infastruktura nebude dostatečná. Už vůbec si nedovedu představit v dnešní době nedostatku elektřiny, kdy se snažíme všude šetřit elektřinou, tak jak by to fungovalo? Lidé by se místo tankování připojovali na elektřinu? Já bych tomu nechal přirozený pozvolný vývoj.  Časem by se mohla zvyšovat kapacita baterií, lidé začnou tyto vozy víc kupovat, což zlevní jejich kupní cenu a podobně.

Patrik Nacher