Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2022 18:01:37 - laco

Proč ministr Síkela lidem lže?

Dne 21.6.2022 vyšel na webových stránkách Seznam Zprávy rozhovor s ministrem průmyslu Josefem Síkelou, , kde mimo jiné pan ministr sdělil (cituji): "Jsme ve válce, která něco stojí". Pokud je mi známo, tak Česká republika není ve válečném stavu s žádným státem na Zemi. Proč tedy ministr Síkela lidem lže a podsouvá jim zřejmou dezinformaci? Jak hodnotíte skutečnost, že ministři této vlády udržují vztahy s lidmi, kteří jsou obviněni z organizovaného zločinu (exministr Gazdík) a další z ministrů podsouvá lidem zřejmou dezinformaci o válečném stavu v naši republice. Dá se takové vládě vůbec věřit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

MilanIvo, Venda3, Dahlie

Odpověď

21.06.2022 20:59:25 - Ing. Antonín Seďa
 Tato vláda nemá moji důvěru a jsem přesvědčen, že nemá důvěru většiny občanů České republiky. Souhlasím, že naše země, naštěstí, není ve válečném stavu, i když by si to řada pravicových politků zřejmě přála. Agrese RF vůči Ukrajině přišla současné vládě velmi vhod, protože mají výmluvu na to, že nejsou schopni dodržet své předvolební sliby. Jejich vládnutí směřuje k ožebračení občanů a k rapidnímu snížení jejich životní úrovně. Namísto toho, aby zakrořili vůči vysoké inflaci a vysokým cenám energií, raději podporují válku na Ukrajině. Současná vládní koalice se tak třepala na vládní funkce, že se  neváhala spojit s mafií. Problém je, že české sdělovací prostředky jim dělají PR seč mohou. Prozatím to vypadá, že lidi vůbec netrápí současná nečinnost vládní koalice. Pokud někdo šíří lži, nenávist a dezinformace, pak jsou to ministři a politici současné vládní koalice. A je jedno, zda z ODS, TOP 09, Pirátů, Lidovců či STAN. Již jejich předvolební koalice byl podvodem na voličích, což na své kůži poznali například voliči Pirátů. Dnes však táhnou za jeden konec provazu, protože cítí, že pouze vládní jednota umožní setrvání ve funkcích. A to spojuje prozatím všechny vládní politiky.