Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2022 17:53:43 - Mgr. Miroslav Kavij

Proč rozbíjíte vlastenecké hnutí

Proč v době, kde se v Praze 28. září uskuteční dlouho předem avízovaná protivládní demonstrace pod názvem „ČR na 1. místě“ pořádáte v Ostravě demonstraci vlastní , pod značkou SPD.
Proč touto demonstrací rozbíjíte sílící se vlastenecké hnutí ?
Jste skutečně vlasteneckou stranou, nebo si na ni jen hrajete ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2022 11:37:41 - Tomio Okamura
Dobrý den, jako jediná vlastenecká strana zastoupená v parlamentu může něco rozbíjet. Jsme jeho hlavní silou a pak tu máme desítky malých hnutí, stran a spolků nebo aktivistů, kteří se buď k hlavnímu proudu připojí nebo něco dělají na vlastní pěst. V případě demonstrace v Ostravě byla tato demonstrace naopak na podporu požadavků občanů a demonstrace v Praze. Ne každý může jet do Prahy, navíc by se měli zaktivovat i další města v celé republice. Každopádně i každé akce v Praze se účastnil i náš zástupce poslanec Jiří Kobza a požadavky demonstrantů, ať byli odkudkoliv, měli a mají vždy naši podporu ve sněmovně. V tomto směru se snažíme působit v synergii s těmi, co mají stejné cíle.