Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2023 17:12:50 - Maléřová

Komunikace

Dobrý den, četla jsem zde Váš projev ze sněmovny a zajímalo by mě, jak byste obecně hodnotil komunikaci s vládou? Za mě je směrem k nám lidem fakt hodně špatná, ale narovinu ta vaše vláda na tom nebyla líp. Přemýšlím tak i o tom, co je tak těžkého na tom líp komunikovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2023 12:04:13 - Ing. Patrik Nacher
Pěkný den,

děkuji, že jste mě sledovali. Jinak bych Vás odkázal na svůj youtube kanál Dvojí metr, kam si umisťuji větší projevy ze Sněmovny. Obecná komunikace vlády s opozicí je strašná. Oni s námi vůbec nekomunikují, a to i u věcí, které jsou nad rámec tohoto volebního období. Já to vůbec nechápu. Je to tím, že mají jistotu 108 hlasů. To je pro ně tak velká síla a jistota, že mají nulovou motivaci se s opozicí bavit. U témat typu exekuce, milostivý podzim nebo odměňování exekutorů tak musím říct, že ta komunikace a spolupráce funguje. Je to tím, že v minulém volebním období jsem já aktivně s opozicí tato témata komunikoval a nastavil jsem si to já. Jsem rád že se to zrcadlově obrátilo. Jsem stále garantem ochrany spotřebitele v Hnutí ANO. Myslím si, že je to dobře, protože u takto citlivých témat je nutná dohoda a rychlé jednání. Ale je to velká výjimka, kdy se s námi někdo baví.

Patrik Nacher