Ing. Michael Canov

  • SLK
  • Liberec
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2023 14:51:37 - Lebova

Jak to chodí

Dobrý den, víte, mě se na vás líbí, že jste upřímný - aspoň na mě tak působíte, co vás sleduji. Taky mi přijde, že když má koalice všude většinu, není to ideální. Smutné je, že když opozice je dost slabá - je tu jen ANO a SPD, což jsou pro mnohé nevolitelné strany. K dotazům. Jak v praxi vypadá, že je na senát vyvýjen tlak? Myslíte, že je to kvůli tomu, že se straníci bojí o svá místa, tedy že by si už příště třeba ani neškrtli, jak se říká? A k Fremrovi. Vy jste ho podpořil, je to tak? Vám jeho minuost nevadí? Já si myslím, že řeci musí být určitě někdo lepší.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Zdeněk Cvrček

Odpověď

09.08.2023 17:23:06 - Ing. Michael Canov
Dobrý den. 
Odpovědi: 1) V praxi tak, že vrcholní představitelé stran přijdou do Senátu do svých senátorských klubů a tam je přemlouvají a přemlouvají. Hrozba, že je příště do volby do Senátu explicitně na senátorském klubu, jehož jsem členem nepadá, ale v jiných klubech prý ano. 
2) Podpořil, protože jsem neměl za prokázané, že v případě Olšanských hřbitovů věděl o roli STB. Nyní bych ho však již nepodpořil, protože po hlasování se provalilo, že odsuzoval emigranty, což bylo v rozporu se závazky ČSSR z Helsinek (svoboda pohybu zaručena). Více ve videu na https://michaelcanov.cz/us-robert-fremr-a-odsuzovani-emigrantu/