Ing. Marie Pošarová

  • SPD
  • Plzeňský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.02.2024 11:00:24 - Verča F.

Migrační pakt

Dobrý den, zajímalo by mě, zda se z migračního paktu můžeme nějak vyvázat nebo je to už hotová věc? A řeší vůbec to hlavní, jak nelegální migraci zabránit? Není třeba řešit příčinu problému než pak jeho důsledky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2024 10:43:11 - Ing. Marie Pošarová
Česká republika se rozhodla pouze zdržet a rezignovala na snahu pokusit se spolu s Polskem a Maďarskem, které byly od počátku proti migračnímu paktu, vyjednat blokační menšinu, aby pakt nebyl vůbec přijat. Migrační pakt vůbec neřeší ochranu hranic Evropské unie.  My jsme několikrát apelovali na to, aby se migranti vůbec přes moře nedostali, aby jsme trvali na návratové politice jinak jim neposílat žádné peníze na ekonomickou podporu jejich zemí atd. Bohužel je to teorie nabalování sněhové koule, jakmile sem přijdou nějací migranti, přijde za nimi rodina, jejich přátelé, známý, když zjistí, že zde funguje sociální stát, zdravotnictví pro všechny atd... Budeme doufat, že jakmile proběhnout volby do EU, že se s novou konzervativní sestavou tato situace změní. Proto je důležité v těchto volbách volit!