prof. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2024 9:29:20 - Markéta Hrubá

Proč nasazovat život za ČR?

Fakt si myslíte, že mladí nechtějí válčit, protože nebylo uzákoněno manželství pro všechny? Že je to něco, co trápí většinu mladých? Nemyslíte, že je to spíš proto, že nemají k zemi takové vazby? Řada z nich tu žít ani nechce, protože jinde je životní úroveň mnohem lepší a pak za to podle mě můžou politici, mám dojem, že toho pro nás nedělají dost, že jsme jim ukradení, tak se pak nelze divit tomu, že lidem je ukradená zas obrana země a radši by emigrovali. Teď to možná řada z nich neudělá jen z pohodlnosti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Venda3, micka, pipino, Josef Hašek, Radko, Jirkaves, IvoK, ken3ny, mamasa, Mila J., 136N, paces, Eťa, dupalsen, generál, franta K, Kunamila, Nelinka Zelinka, Vesmir, bicínástroj, Borůvka46, eva41, zipo, Královna Kleopatra, -Che-, tomsik1, dadla, velinak, badaxe1, kabi, Pukst, ferda3, Kritická, Dahlie, Skorodůchodce, Pamětník2, paul axe-hawk, gogo11, dřívenarozený, mausik, Martin L, Vasa, mamcaRBK

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.