Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2024 15:45:35 - jarda60

KSČM

Dobrý den paní Kateřino. Jste velice nadaná politička, přesto pro značnou část voličů nevolitelná z důvodu značky komunistická. Domnívám se, že by velice prospěla změna názvu, neboť název komunistická strana působí jako červený hadr. Máte můj hluboký obdiv a respekt, nikoliv však hlas. S úctou Jarda Konrád

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2024 8:34:39 - Ing. Kateřina Konečná
Vážený pane Konráde,

moc děkuji za Vaše hodnocení. Snažím se bojovat za české národní zájmy, za důstojnější život pracujících a jejich rodin a jsem ráda, že to je vidět, jak sám píšete. Co se týče názvu strany, to nezáleží na mně, ale na členech samotných – jsme strana s demokratickými principy, o zásadních věcech probíhá velká diskuze. Já si ji dovedu představit i na toto téma. Nicméně teď vrcholí kampaň do eurovoleb, kde spolu s námi pod značkou s trefným názvem STAČILO! Kandidují různé levicové a vlastenecké osobnosti. Ta by tedy mohla mít i Váš hlas. Budu ráda.


Přeji hezký den

Kateřina Konečná