MUDr. Ladislav Václavec

  • BPP
  • Bruntál
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2024 10:43:53 - Libuše Jízdná

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aprobační zkoušky, je za mě cesta do pekla. Dvojí metr pro domácí a zahraniční lékaře. Co takhle zajistit větší počet studentů stomatologie z vlastních občanů a poskytnout jim podmínky pro vykonávání praxe. 30 let o tom vy politici jenom mluvíte, ale nic se nezměnilo. Naopak přibývá studentů politologie, sociologie a další. Kdo bude zodpovědný za případné pochybení, když je někdo student a není lékař, tady je i stomatologická komora bezmocná.
Prosím o vaši odpověd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Nedvídek, Kritická, paruza, tomsik1, frontový nevoják, jehela, Vida, mamasa, Pokuston, deep purple, Arabeska, kk, Julie., Bouchač, Žabiař, Natelyhodědek, vklohad, Chuchichestli, marssa, stockl, dakram1

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.