Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2024 11:43:02 - Lulek z Bystřice

Myslíte, že chce Rusko mír?

Jak hodnotíte podmínky, které si Rusko stanovuje pro ukončení války? Přijde vám ztráta území a zákaz vstoupit do NATO jako adekvátní podmínka? Mně teda moc ne a kladu si otázku, zda to Rusko nepožaduje záměrně, aby to vypadalo, že se dohodnout, ale vlastně vůbec nechce. Co myslíte? A věříte, že je reálné, že válka brzy skončí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Harpuša, Jaroslav Bachan, Venda3, mamcaRBK

Odpověď

21.06.2024 12:58:37 - Mgr. Jiří Kobza
Já beru válku z pohledu člověka, který ji zažil a který je přesvědčen, že každý den, kdy se nezabíjí, lidi zůstávají naživu. Kalkulovat co za co, když jste v bezpečí tisíc km daleko, je nefér vůči lidem (na obou stranách) kteří tam umírají, jsou mrzačení a domovy ničeny. Válka je neskutečné zlo a jakákoliv možnost ji zastavit musí být využita. Protože po pár letech po válce bude jedno, kde jsou hranice, ale hroby padlých zůstávají. Nejhorší je, že mír už mohl být v roce 2022 v březnu. Kolik lidí od té doby zemřelo a k čemu?