Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2024 8:22:58 - Gabs

Ukrajina a KDU-ČSL

Dobrý večer, pane Zdechovský, na úvod chci říct, že si Vás vážím z důvodu, že dokážete odpovědět obyčejným lidem z ČR zde na PL. Na druhou stranu se chci zeptat, zda by nebylo lepší "za každou cenu" ( dle průzkumu občanů ČR) ukončit "válku" na Ukrajině? Vy patříte pod KDU-ČSL ( na to naváže i má další otázka), a předpokládala jsem, že tato strana si vždy zakládala na zájmech českých občanů na prvním místě ? Dle průzkumu to takto nevypadá a ani já si to nemyslím. Zajímá mě, zda jste s tímto stavem spokojen? Děkuji Vám za odpověď a přeji hezký zbytek večera.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.06.2024 11:47:37 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA
 Dobrý den,děkuji, snažím se diskutovat se všemi, kteří dokážou vyjadřovat své názory slušně a věcně. Byl bych také moc rád, kdyby válku na Ukrajině bylo možné ukončit okamžitě, a zabránit tak dalším nesmyslným obětem na lidských životech. Bohužel zde ale nezáleží na mínění obyvatel a už vůbec ne politiků ČR či dalších evropských zemí - pokud nebude ze strany Ruska vůle ukončit agresi vůči Ukrajině, k čemuž se ruský prezident Putin nemá, vyhlídky na mír budou i nadále v nedohlednu.   Jinak pokud jde o Vaši další otázku, moje strana musí pro voliče působit srozumitelněji a lidé musí vědět, že KDU-ČSL hájí jejich zájmy. Jinak o problémech současné KDU-ČSL mluvím např. v článku a rozhovoru, na který bych Vás rád odkázal zde: https://www.frekvence1.cz/zpravy/tomas-zdechovsky-meli-bychom-spojit-sily-a-hrat-tymove.shtml
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tomáš Zdechovský