MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2024 11:05:41 - Jurka Z.

Vy jste pro, aby ČR vyhostila Ukrajince zpět do země?

Mám mezi známými Ukrajince, co to ale už žijou více jak 10 let. Týkalo by se to i jich? A co mě zajímá snad ještě více je ta vaše poslední věta, že kdyby jsme byli ve válce my, že by Češi také měli nastoupit na obranu země. To je povinné nebo dobrovolné? A koho se to přesně týká? Já totiž myslel, že u nás máme profesionální armádu a nějaké zálohy, ale že pokud by došlo k nějakému konfliktu, tak ten, kdo nechce, bojovat jít nemusí. A myslím, že takových je hodně, myslím, že jsem viděl nějaký průzkum, kde se na to ptali

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2024 18:59:45 - MUDr. Jiří Mašek
Zdravím vás, preferuji zastavení konfliktu a mírová jednání. Jen se ptám Rakušana, zda bude před problémem Ukrajinců podléhajících branné povinnosti " strkat hlavu do písku" - což dosud dělá.  Naše profesionální armáda není schopna účinně nás bránit, je to otázka na premiéra a ministryni Černochovou, jak by to bylo s povoláváním "branců".