MUDr. Ladislav Václavec

  • BPP
  • Bruntál
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2024 14:47:17 - Berika

Vaše práce v senátu

Dobrý den. Můžete mi vzhledem k vaší absenci na hlasováních v senátu vysvětlit, jaký význam má pro lidi politik, který nehlasuje? A jestli je podle vás hlasování nedůležité, tak co důležitého jste jako senátor pro lidi udělal? Jsem zvědavá, zda aspoň odpovíte nebo budete dál dělat mrtvého brouka za peníze nás všech

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2024 17:54:47 - MUDr. Ladislav Václavec
Od začátku své práce v senátu nechodím na začátky schůzi, kde se hlasuje o programu, doplnění programu, ověřovatelích a podobně. Toto tvoří podstatnou část mé absence. Jistě i Berika pochopí, že má účast na této části schůze lidem štěstí nepřinese. Ve volném čase se snažím pracovat pro region, což lidé v mém okrese ocenili mým zvolením ve druhém volebním období již v prvním kole voleb. Jindy tam nejsem, když musím řešit něco opravdu důležitějšího. Celý život jsem zvyklý poměrně tvrdě pracovat nejen pro své pacienty, ale pro všechny, kde pomoci mohu.