JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D.

  • Benešov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2024 11:06:47 - Huggo

Věříte, že to zelené šílenství skončí?

Já jsem pro ochranu přírody a země, ale souhlasím s vámi, že toho, čeho jsme v poslední době svědky je čiré šílenství a fanatismus ekoaktivistů. Podle mě ale třeba už poslední volby do EU ukázaly, že lidé chtějí změnu, otázkou je, zda budou jejich hlasy vyslyšeny. Co myslíte? Podaří se zastavit do zelené šílenství, které si ani nemyslím, že zachrání planetu, ale dost jistě zničí spoustu lidí a třeba průmysl u nás, na kterém jsme tak závislí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

mamcaRBK, tomsik1, Eťa, Vasa, eva41, vlastvs499, Ultron, Mgr. Bc. Jiří Vodička

Odpověď

17.07.2024 8:58:49 - JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D.
 Dobrý den, myslím si, že změnu či ještě lépe zrušení tzv. Greendealu si vyžádají sami lidé v některých z blízkých voleb. Pokud budou zakázány plynové kotle, budou se platit emisní povolenky za jízdu autem, krachovat firmy pro exponenciální (umělý) nárůst nákladů na provoz, tisknout nové peníze, aby se obdobné nesmysly zaplatily a tím se však zvýšila inflace, tak ten tlakový hrnec naštvání prostě jednou bouchne.Zdravím Vás. Zdeněk Hraba