Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2024 16:17:31 - Ž.I.T.O.

Hrozí nebo nehrozí atentát na politiky i u nás?

Dobrý den, myslíte, že lze očekávat od vás politiků větší kultivovanost? Mě přijde, že je to spíš čím dál horší, vždyť i ve sněmovně si dost nadáváte a urážíte se. Navíc lidi se mají čím dál hůř a jak se říká, zoufalí lidé, dělají zoufalé činy. Upřímně, myslíte, že bude líp nebo spíš hůř? A teď prosím vynechte řeči typu volte nás, bude líp. To říkáte taky všichni

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Jan Cidrych, Vida

Odpověď

18.08.2024 20:42:36 - Ing. Radovan Vích
 Dobrý den a děkuji za dotaz.
Máte pravdu. Je evidentní, že situace se přiostřuje (Fico, Trump) a je to rozdělování společnosti a nálepkováním ze strany vládní pětikoalice. Pokud  vládní komunikační stratég plukovník Otakar Foltýn nazývá všechny naše občany, kteří mají na konflikt na Ukrajině jiný názor, než je ten vládní, sviněmi, tak to evokuje vzpomínky na nacisty, kdy K.H. Franka nazval občany protektorátu smějícími se bestiemi. Navíc vláda Petra Fialy se proti těmto výrokům Foltýna neohradila a tak s nimi v podstatě souhlasí, Je to tedy stanovisko vlády Petra Fialy. Toto jsou výroky, které rozdělují společnost a stupňují napětí, kterého potom může využít někdo k násilnému trestnému činu. Podle mě bude jen hůře.