Klára Kocmanová

  • Piráti
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2024 17:31:33 - MnaM

Alkohol

Jak chcete docílit omezení konzumace alkoholu a není to v rozporu s tím, že chcete legalizaci třeba konopí? Je podle vás alkohol horší? Podle mě je alkohol fakt zlo a na jednu stranu souhlasím s tím, aby se na něj zakázala reklama, na druhou stranu když budete omezovat prodej, tak proč to neudělat i u tabáku? A jsou podle vás zákazy správná cesta? To už si totiž úplně nemyslím a dost mě překvapilo, že to chcete řešit vy. A co třeba věková hranice pro konzumaci. Tu byste nějak řešily? Někde je třeba tvrdý alkohol povolen až od 21, jinde ale třeba zas mohou pít pivo už od 16 a v Německu prý dokonce teď snižují hranici na 14.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

hlja, tomsik1, Nelinka Zelinka, gaglia, petrbohy, Vasa, Pokuston, beny, fando, velinak, HansHans, Pametnik, mispet, Heimlich, dakram1, nicco04, mausik, Pamětník2, Muller, eva41, drobeřek, ptata, IjonT, mamasa, paul axe-hawk

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.