prof. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.

Profil není používán
  • STAN
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2024 11:34:44 - MnaM

Proč jste vlastně kandidovala do EP?

Dobrý den, neustále jste tvrdila a tvrdíte, jak chcete v EP hájit zájmy občanů, hlavně teda těch mladých, ale přitom chcete být eurokomisařkou. Proč jste tedy vlastně kandidovala do EP a myslíte to, co říkáte vážně? Já to třeba chápu tak, že EP je pro vás jen pojistkou, abyste nějakou funkci měla, kdyby to nevyšlo s komisí. A co vlastně říkáte na to, že STAN nominovalo ještě Síkelu? Vypadá to, že za vámi tak úplně nestojí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

fando, Kritická, tomsik1, Val, Julie., tatínek, Vasa, fuki, jardas158, velinak, Vierka, Anyska, Bedrník, C&K, Maca, koukol, eva41, helka, Jaroslav Lamr, OlgaN, ptata, brblal, helena1937, JitkaL, HonzaSouček, Peříčko, Peříčko, karelhrabě, suchdolak, kenyrts, vojtík, asspan, JulinkaT, dragondra, petrzvarů, Petr1559, mamasa, Milok, Cifernikus, petrbohy, zipo, Pa_Paja, nicco04, lanksamek, známka, Mgr. Bc. Jiří Vodička, Pavelgt, jivav, zexa, permoník, čistíčskvrn, Arabeska, Pamětník2, evenak

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.