JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D.

  • Benešov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2024 9:33:29 - Janáček z VK

Budete kandidovat za ODS?

Dobrý den, je pravda, že místo za STAN kandidujete za ODS? A jestli jo, proč jste si vybral právě ODS? Dřív to podle mě byla strana, co hájila svobodu lidí, ale už dávno není, co bývala a dost se zpronevěřila svému programu. Proč nekandidovat jako nezávislý?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2024 14:57:30 - JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D.
Dobrý den, kandiduji jako nezávislý kandidát s podporou ODS, Svobodných, Konzervativní strany a Koruny České, s tím, že mě podle volebního zákona nominuje ODS. Název „mojí“ koalice je: Váš hlas pro bezpečí, pořádek a zdravý rozum. Obsahově je pak můj volební program založen na důsledném zachování suverenity České republiky, proti jakémukoli rozšiřování progresivistických ideologií zejména do škol, pro zachování české národní měny, pro zachování bezpečného státu striktním zamezením migrace kulturně nekompatibilních lidí, dotažení principu Můj dům, můj hrad do právního řádu (teď je ze Senátu posunut do poslanecké sněmovny a brzdí ho tam progresivisté) atd.Zdravím Vás. Zdeněk Hraba