JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D.

  • Benešov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2024 12:14:04 - nice

Trump

Opravdu si myslíte, že kdokoliv mohl zabránit Rusku napadnout Ukrajinu nebo rozpoutání dalších válek? A věříte tomu, že Trump válku na Ukrajině zastaví? A nebojíte se, jaký vliv bude mít jeho zvolení na Evropu, prý nás to přijde draho a je taky otázka, co bude s NATO a bez NATO můžeme podle mě skončit jako Ukrajina. Vy z toho nemáte obavy, že podporujete Trumpa? Podle mě je to šílenec. Vy jeho chování považujete za normální? Vždyť čelí i trestnímu stíhaní nebo třeba to, jak napadal poslední volby. Názory jeho zřejmé protikandidátky neznám, tak jí nehodnotím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Pamětník2, eva41, tomsik1, Holkie, koukol, Mgr. Bc. Jiří Vodička, stockl, Venda3, ptata, Marta Peclová, Julie.

Odpověď

16.08.2024 15:10:46 - JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D.
Dobrý den, začnu od konce, to, že je vedeno trestní stíhání ještě neznamená že dotyčný něco provedl nebo že bude odsouzený. A navíc mám pocit, že načasování soudních řízení ve věci Donalda Trumpa nebylo úplně náhodné. Co se týká jeho možného vlivu na válku na Ukrajině, tak si myslím, že situaci změní hlavně jeho postoj k Evropě, protože to bude jen  Evropa, která bude muset válku na Ukrajině nějak vyřešit, a může to být právě ten impulz k tomu ten zamrzlý konflikt ukončit.Zdravím Vás. Zdeněk Hraba