Martin Exner

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2024 10:21:30 - Daněková

Green Deal

Vy to nazýváte modernizací. Podle mě je to šílenství. Ano, ať se řeší ekologie, ale s rozumem. Toto je čiré šílenství a zajímalo by, jak jste dospěl k tomu, že na tom běžný Čech vydělá?! Nebude to spíš naopak, že se bude vše zdražovat? Energie, nafta atd? A jak na tom vydělá náš průmysl? Nehrozí naopak ještě větší propad naší ekonomiky? A jestli je vše tak skvělé, tak proč aktuálně tato vláda projednávání GD odkládá? Kdyby to přeci bylo tak výhodné, tak to nedělá. Nebo se podle vás chová nezodpovědně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Průměrňák, HonzaSouček, mojezem, Vasa, jivav, MIJI, velinak, mamcaRBK, drobeřek, Julie., Jirka 59, fando, IvoK, Rebel666, marssa, Radimec, Modrobuřt, 136N, Antouš, Arabeska, tomsik1, draggon, dolek, Pracinka, vasek256, Neguš, TomasNarda, ptata, Drábek, Pavel Mareš, eva41, Tegy, hlja, CONFEDERANT, spyko, fuki, petrbohy, Andante, karelhrabě, Woman, Venda3, hlastana, miklik, Sascha, Bedrník, Thrasher67, Sorbon, franta K, Tydlitát, Leo Pitinský, borovice, Kritická, brblal, wladyk, Královna Kleopatra, nhuk

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.