Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.09.2024 11:06:38 - Bobo11

Kdo vám dělá kampaň?

A myslíte, že žaloby, které se na vás valí nemají šanci na úspěch? Podle mě, to co na plakátech tvrdíte, si myslí dost lidí, jen nemají odvahu to říci nahlas, což je podle mě smutné. Budete také nějak víc bojovat za svobodu slova a názoru? A k těm nepřizpůsobivým, jak přesně je budete chtít odstřihnout od dávek? Že budou posílat děti do školy je podle mě málo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2024 19:35:27 - Ing. Radovan Vích
Dobrý den a děkuji za dotazy.
Podle rozhodnutí soudu byla žaloba na kampaň hnutí SPD zamítnuta a my toto rozhodnutí nezávislého soudu respektujeme. Jsme přesvědčeni, že alegorie v naší kampani jsou pomyslnou trefou do černého. Dávky mohou dostávat pouze ti, kteří se o své děti řádně starají a jejich děti mají pravidelnou školní docházku bez neomluvených hodin. Dále nemohou sociální dávky ti, kteří nikdy nepracovali, přestože by pracovat mohli. Toto je potřeba řešit na vládní úrovni změnou způsobu vyplácení sociálních dávek, kterou ovšem pětikoalice odmítá.
Mějte se fajn!