Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2024 14:18:19 - Metalica

Přijde vám letní přestávka v pořádku?

Je podle vás normální a morální, že má (měl) Evropský parlament nějakou přestávku? Vždyť byly nedávno volby, tak by snad po nich měl začít pracovat na plno, ale i kdyby nebyly. Myslíte, že normální lidé mají přes léto v práci nějaké přestávky mimo dovolenou? Jestli chcete volno, vemte si ji taky. Stejně ji máte určitě neomezeně dlouho. Taky mě zajímá, jak je to během té přestávky s vaším platem, předpokládám, že ho dál berete v plné výši a máte nárok i na všechny ty bonusu. Nepřijde vám do dost papalášské?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

www

Odpověď

16.09.2024 9:01:36 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA
 Dobrý den,je naprosto normální, že i parlamenty mají letní pauzu - platí to pro parlament v Česku i pro Evropský parlament. Nejen poslanci, ale všichni zaměstnanci EP (např. asistenti, uklízečky či lidé pracující v kantýně) musí taky někdy vydechnout, protože během zbytku roku je v Evropském parlamentu práce více než dost.  Svojí práci jsem se jinak věnoval i během parlamentních prázdnin, což je odpověď na vaši poslední otázku. Pokud si myslíte, že máme jako poslanci EP neomezené množství volna, tak je mi to opravdu líto. S pozdravemTomáš Zdechovský