prof. Dr. Ing. Miroslav Plevný

  • BPP
  • Cheb
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2024 13:19:41 - aspirin

Pane senátore ještě k dotazu "Bydlení"

V začátku odpovědi jste uvedl: " Asi jediný způsob, jak pomoci stavět cenově dostupné bydlení, je významně je dotovat ze státních prostředků." Nemyslíte, že města, obce, bezhlavě a bez nějakých výhledů do budoucnosti rozprodaly z politických důvodů (aby se tehdejší konšelé zalíbili) mnohdy pod cenou svůj bytový fond a teď žádají po státu peníze na jeho novou výstavbu. Tehdejší konšelé nehospodárně hospodařili se svěřeným majetkem a měli by za to nést odpovědnost. Měli by podstatnou měrou přispět, splatit dluh, jenž tehdy svou hloupostí nadělali, na novou výstavbu. Jestli se nepletu, je špatné hospodaření se svěřeným majetkem i trestné. Proč by za tato pochybení měli platit občané formou dotací ze státního rozpočtu, když jsou peníze potřebné jinde. Ať se s tím obce vypořádají samy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

tomsik1, Mgr. Bc. Jiří Vodička, john58, janobyk, melda, hlja, Nelinka Zelinka, Muller, silverA, eva41, mike72, marssa, ptata, JulinkaT, Nezlomný, Venda3, Žabiař, Kritická, mamcaRBK

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.