Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2013 12:00:42 - kolumbus

místopředsedkyně VV

Co říkáte na rezignaci Bárty a kdo jej teď nahradí: Vy jste nyní místopředsedkyní, co se tak budete snažit dělat, aby byly VV zas volitelné? Myslíte si, že se vám to podaří? Bude strana samostatně kandidovat v komunálních volbách? A proč vlastně nepřejdete k Úsvitu, za který jste kandidovala do sněmovny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.01.2014 13:21:35 - Olga Havlová
Dobrý den, 
Vít Bárta byl donucen okolnostmi opustit svou funkci, aby nedošlo k poškozování strany Věci veřejné tím, že se nemůže k případu vyjadřovat. Věci veřejné budu nadále propagovat a pokračovat v práci svých stranických předchůdců ve Sněmovně. Namátkou jmenuji třeba Kateřinu Klasnovou či Radka Johna. VV odvedly spoustu práce, ale vzhledem k jejich nepohodlnosti pro bývalé koaliční partnery byl problém odvedenou práci dostatečně medializovat. Udělám vše proto, abychom se vyvarovali chyb, kterých jsme se dopustili v minulosti.

Do komunálních voleb zcela jistě půjdeme, málokdo ví, že za VV bylo zvoleno přes 300 zastupitelů a vzhledem k tomu, že v některých krajích máme dosud silnou členskou základnu, určitě s volbami do komunálu počítáme.

Za úsvit jsem kandidovala jako člen VV, jsem členem poslaneckého klubu Úsvitu, který je mi blízký svým programem a ve shodě s Věcmi veřejnými. Kabát převlékat nemíním. Nálepků zrádců jako Kočí či Peake nechci, může nastat situace, že se Věci veřejné spojí či přejmenují a teprve v této fázi by moje členství ve VV zaniklo.