Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2014 10:16:44 - xanidil

Voliči pláčí

Vážený pane prezidente, vypadá to, že jakmile jste získal hlasy voličů, tak už Vás jejich názory přestaly zajímat. A nebo máte víc rozumu a moudrosti než všichni občané dohromady, stejně jako Havel a Klaus. Občané tohoto státu si přejí, jak jste sám uvedl v rozhovoru z Lán abychom žili v míru se všemi národy a neposílali svá vojska zabíjet jiné lidi. Přesto že si velice vážím Vaši inteligence a vzdělání, tak přesto si myslím, že v Afgánistánu se nebojuje o Prahu. A proti terorismu se nebojuje zabíjením afgánců v jejich zemi, lidí, kteří chtějí žít bez amerických a evropských okupantů.
Dále se cítím zklamán Vaší politikou vúči EU. Mnozí tomu říkají eurohujerství. Chtít přijmout Euro v době, kdy je na obzoru rozpad EU je v rozporu se zájmy naší země. Ale co bych psal známá fakta. Neznámé je pouze to, proč to děláte. No, stejně si to nepřečtete a neodpovíte, takže je to jedno. Přesto Vám přeji pevné zdraví a přeji Vám i pár štamprdlíků denně na vytrávení.
Váš bývalý volič Pavel Vlašim.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2014 9:57:13 - Ing. Miloš Zeman
Začněme tedy tím Afghánistánem. Předpokládám, že jste muž, nikoli žena, protože kdybyste byl zastáncem afghánské tálibánské kultury, musel byste se halit do burky a bylo by Vám odepřeno jakékoli vzdělání. Nicméně v Kábulu se skutečně bojuje za Prahu, protože v Afghánistánu se cvičí teroristé, kteří již vyhodili do povětří londýnské metro, madridské nádraží nebo hotel v Bombaji, i když indická armáda v Afghánistánu vůbec nebojovala. Není vyloučeno, že taková teroristická buňka by mohla způsobit podobný teroristický útok např. i v Praze a já bych Vám rozhodně nepřál, abyste se stal jeho obětí.

Pokud jde o Evropskou unii, doporučuji přečíst si můj projev v Evropském parlamentu, který zřejmě neznáte.