Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.05.2014 11:34:18 - Hecate

Zájmy

Čí zájmy vůbec zastupujete? Nepamatuji ,že KDU-ČSL brala ohledy na na zájmy ČR.Posledně jste to ukázali při hlasování o církevních restitucích.Když se oháníte historií a kdo se historií léta zabývá ,je velice diskutabilní ,jak církev přišla majetku.Když už jsme u té historie.Ve Francii templáři,kšeftování mezi šlechtou a církvemi atd.Co takhle dohoda s kardinálem Tomáškem o vyřešení majetků?výčtový zákon“ č. 298/1990 Sb. pro církve?Touhle dobou podpora kyjevské junty na UK?Tak,že mi chcete říct,že když se mi nebude líbit tato vláda,že je mám jednat jako na Majdanu.Ano či ne? Nebude se mi líbit EU mám to řešit jako na Majdanu?Ano či ne nic jiného mezi není.Děkujji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2014 14:42:15 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Tak první důležitá věc je, že KDU-ČSL pro církevní restituce nikdy nehlasovala. Nebyla totiž v té době, kdy se schvalovaly, v Poslanecké sněmovně. Schválili je ODS, TOP 09 a Věci veřejné. Jinak výčtový zákon připravila ČSSD, nikoliv lidovci :-/. Takže děkuji  za dotaz, ale bohužel s ani jednou věcí nemají lidovci nic společného.
Přeji krásný den přeje Tomáš Zdechovský