Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2014 10:05:33 - richard hybš

dvanáctá odbíjí

Nevadí vám, že vás porazily dvě poměrně nové strany/hnutí? Kdy už pochopíte, že vám odbíjí dvanáctá? Vím, že stranický sjezd je až příští rok, ale další volby jsou už letos na podzim. Navíc i vy kandidujete! Není na čase vyvodit odpovědnost s poklesu preferencí strany? Je to totiž jev dlouhodobý a eurovolby ho jen potvrdily

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2014 19:34:45 - Milan Štěch

Do určité míry chápu, že někteří občané z vlastní zkušenosti, ale i pod přísunem informací z médií, touží po změnách na politické scéně. Možná že zapomínají, že naše největší hospodářské propady posledních 23 let nastaly za vlád ODS, TOP09, VV, ale i KDU-ČSL. Ale na to už někteří zapomněli a přebírají velmi nepodložené útoky na ČSSD, zejména na předsedu Sobotku, ze strany ministra Babiše. To, co je Sobotkovi vytýkáno, podle mého hlubokého přesvědčení i při nejpřísnějším posuzování je pouze zlomkem toho, co se dělo v době vlád pravice, za kterých Andrej Babiš mohl zformovat své impérium. Několikrát veřejně prohlásil, zejména před volbami a těsně po volbách, že v minulosti volil ODS, sponzoroval ODS, a je také známo, že se setkával s lidmi, jako je Ivan Langer nebo Martin Kocourek. Ale pro řadu lidí je pan Babiš čistý jako křišťál a Sobotka je ten špatný. Samozřejmě že mi není jedno, že sociální demokracie zrovna není na špici preferencí, ale přeji si, aby lidé objektivně zhodnotili práci současné vlády. Můžu potvrdit z jednání jak o sestavování programového prohlášení vlády, tak i z následných koaličních rad, že směr a tempo práce vlády velmi výrazně určuje předseda vlády a ČSSD.