Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2014 11:41:32 - michaelapusakova

EU

Odpovídáte na všechny dotazy, za což si vás vážím. A mám také otázky. Čí mandát, krom toho vašeho je v ohrožení? A potom mám na vás stejný dotaz jako na pana Teličku. Jaký dopad by podle vás na EU mělo, kdyby z ní VB vystoupila? Prý je zde referendum na spadnutí. Já si myslím, že pak by nezůstalo jen u VB a celé unie by šla ta tam. Co vy? děkuji Michaela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2014 22:54:17 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, paní Michaeloděkuji za dotaz. Ano, odpovídám všechny dotazy a snažím se je odpovědět v nejrychlejším možném čase :-).
Jinak stížnost byla podána na mandát můj a poslance Miroslava Pocheho z ČSSD. Pokud zítra chci k této problematice zveřejnit obsáhlý text na Deníku Referendum.
Další texty najdete na mém blogu:zdechovsky.blog.idnes.cz/c/415038/Aktivisticke-rozhodnuti-soudu-ohrozuje-demokracii.html
Jinak Velká Británie z EU nevystoupí. Bylo by to pro ní hodně nevýhodné a do jisté míry by se izolovala. Nevidím to ani u ostatních zemí...Evropa potřebuje být silná a s jasnou vizí.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský