Ing. Hana Podubecká, MBA

  • HPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 15:03:31 - Horáková

ženy

Já bych nikdy do politiky jako nešla. Důvodů je několik. Zajímalo by mě, proč kandidujete vy? A jak se díváte zavádění kvót pro ženy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.08.2014 9:25:57 - Ing. Hana Podubecká, MBA

Dobrý den, děkuji za dotaz. Proč kandiduji?? Věřte, že sama jsem si kladla tuto otázku několikrát. V komunální politice se pohybuji dlouhá léta a poslední dobou jsem měla pocit, že se radnice vzdalují svým občanů a magistrát hl.m. Prahy k tomu dost přispěl svým nehospodárným hospodařením. Je mnoho občanů, kteří jsou nespokojení s vývojem v městské části Praha 6 a proto píší různé petice. Myslím si, že je velmi důležité s občany často a otevřeně komunikovat a vyslyšet jejich názory.  Politické hnutí Pro Prahu je na tuto formu komunikace připraveno. To byl také jeden z důvodů proč jsem se rozhodla kandidovat zrovna za hnutí Pro Prahu. Také jsem přesvědčena, že právě kandidáti hnutí Pro Prahu osloví nejvíce voliče z celé Prahy 6. 

Na váš druhý dotaz ohledně zavádění kvót pro ženy odpovím jasně. Nemyslím si, že je to nutné. Ženy jsou přece svéprávnými osobnostmi a když žena chce jít do politiky na jakékoliv úrovni, tak na to přece nemusí být kvóty!! Když jsem sestavovala kandidátku hnutí Pro Prahu na městskou část Praha 6, tak mne ani nenapadlo s něčím podobným počítat, přesto na naší kandidátce, která má 45 kandidátů je téměř polovina žen.