Ing. Markéta Pekarová Adamová

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • předsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2014 12:46:29 - katuše

Kdo nahradí Schwarzenberga?

Volby jste prohráli, přesto sebereflexe žádná a dokonce chce kníže znovu kandidovat na předsedu. Proč nepostaví do čela někoho jiného? Máte vůbec někoho takového? Každá hvězda jednou zhasne a ta Schwarzenbergova už je dost vyhaslá. Pokud něco neuděláte, zhasnete s ní. PS: Kalousek podle mě není dobrá volba

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2014 9:43:48 - Ing. Markéta Pekarová Adamová
Dobrý den,

já osobně mám naopak radost z toho, že pan předseda Karel Schwarzenberg má stále chuť aktivně ovlivňovat českou politiku a že se rozhodl znovu kandidovat na předsedu TOP 09. Mám pocit, že dnešní doba si žádá politickou autoritu, která pokračuje v zásadách a hodnotách, které zde po sobě zanechal Václav Havel. Bohužel jsme v poslední době svědky toho, jak mnozí čeští politici, v čele s prezidentem Zemanem, od těchto hodnot ustupují. Pana předsedu Schwarzenberga považuji za osobnost, jakých bohužel na české politické scéně nemáme mnoho. 
V rámci TOP 09 se profiluje mnoho talentovaných i nadějných politických tváří, o kterých v budoucnu jistě ještě mnoho uslyšíme. Vždy je ale dobré, mít se od koho učit.