MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2015 17:52:28 - Tlučhořovi

Vážený pane poslanče, vám to nevadí?

Zaznamenal jsem Vaší odpověď jednomu z tazatelů. Ve Vaší odpovědi stála tato slova: "...za našeho největšího bratrského spojence, jehož vojska v posledních dnech za jásotu obyvatel projíždí naší republikou.!" Já vám tedy povím, když slyším(čtu) v jedné větě slova, jako "bratrský", "spojenec", či "jásot obyvatel", tak mne mrazí! Vás ne? A když čtu prohlášení mnoha politiků, umělců, či jiných osobností, ve kterých označují všechny, kteří nesouhlasí s cirkusem zvaným "Dragoon Ride" jako debily, "pomatené geronty" primitivy, agenty Ruska, či dokonce jako vlastizrádce které je třeba postavit před soud, musím konstatovat, že demokracie byla u nás nahrazena totalitou srovnatelnou s totalitou předlistopadovou! Opět jsou konány útoky(zatím verbální, či prostřednictvím médií) na všechny, kdo se opováží mít vlastní názor! Opět se nálepkují nespokojenci, jako zaprodanci cizí mocnosti! Jako agenti v žoldu cizí země! Opět se volá po cenzuře! Vám to nevadí? Já vám tedy povím, že mě ano. St. Heller

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.04.2015 12:31:44 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane Hellere,

dovolte mi, prosím, Vám ve vší skromnosti doporučit mé stránky www.koskuba.jiri.cz. Tam, budete-li mít zájem, najdete má další vyjádření nejen k Vámi zmíněné problematice. Omlouvám se, ale někdy mám sklony k jistému sarkasmu, což však v psané formě nemusí být vždy patrné. Za to se Vám omlouvám.

Jinak Vás mohu ujistit, že zvláště po veřejností a médii vynucené přímé volbě hlavy státu stoupající rozdělování společnosti až vzájemná averze mne rovněž znepokojuje. Natož pak čím dál verbální hrubost. A to dokonce těch, kteří se sami považují za celebrity, avšak deklasují tím sami sebe. Já se k tomu snížit nehodlám.

S úctou  jk