Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2015 14:18:48 - Vítězslav Bulawa

Přijímání afrických uprchlíků u nás

vysvětlí někdo,proč se vláda,parlament včetně senátu nepostaví rázně a nekompromisně proti přijetí jakýchkoli černých afričanů či muslimů do Česka,když ze všech stran proudí jak videa tak jiné informace jak se ti imigranti chovají ve státech,kde už jsou nastěhovaní ?Vždyť nám,našim potomkům hrozí fyzická likvidace ! Muslimové a afričané se vyjadřují naprosto zřetelně.viz citace-do patnácti let budete našimi otroky a pod. !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2015 11:34:41 - Senát Parlamentu České republiky

Vážený pane Bulawo,

Evropská komise v reakci na rostoucí uprchlickou krizi ve Středomoří a na Blízkém východě navrhla finančně posílit námořní operace evropské agentury Frontex a zvážit zvýšení jejích pravomocí, radikálně zasahovat proti pašerákům lidí přes Středozemní moře či zlepšit spolupráci s tranzitními zeměmi a pomoc státům, odkud se uprchlíci do Evropy vydávají. Počítá ale také s rozdělováním migrantů podle stanoveného klíče do jiných zemí EU v případě, že někteří členové unie přestanou jejich příval zvládat.

Nicméně vláda České republiky trvá na tom, aby přijímání uprchlíků v Evropské unii zůstalo na dobrovolném rozhodnutí národních států a nesouhlasí s povinnými kvótami na rozdělování migrantů v rámci EU, které navrhuje Evropská komise.

S pozdravem

Eva Davidová, tisková tajemnice