Ing. Ladislav Zelinka

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2016 21:25:04 - Patrik Skála

Dobrý den pane Zelinko

Jsou zvířata krutá pokud jedí jiná zvířata?Je příroda krutá?Jistě budete souhladit že problémem číslo jedna je přemnožení lidského druhu.Evropa jako zodpovědnější kontinent by mohla jít příkladem Africe,Asii i střednímu východu.Zastavení potravinové pomoci a stop vytváření dalších milionů hladových krků.Stop halal a košér.To se moc neslučuje se zelenou ideologii co myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2016 10:47:25 - Ing. Ladislav Zelinka
 Dobrý den.
Ano, souhlasím s vámi, že my jako Evropané - jeden z nejcivilizovanějších národů - máme povinnost jít příkladem celému světu a pomoci mu povznést se nad krutost, nelidskost, sobectví a všechny druhy škodlivého jednání. Věřím, že jsme na to dostatečně vyspělí a máme k tomu všechny prostředky a dispozice, abychom se povznesli na vyšší civilizační úroveň a zároveň se tím více navrátili k přírodě. Když se svět naučí žít správným způsobem a více v souladu s přírodou, mnohé nyní zdánlivě neřešitelné problémy samy postupně vymizí nebo se na ně naleznou snadná řešení. Rozumný život zahrnuje udržitelný rozvoj a činnost nezatěžující budoucnost. Náboženství přitom mohou sehrát důležitou roli - mohou být iniciátorem změn myšlení a mohou být těmi, kdo budou vést k lidštějšímu způsobu života - politika a víra se zde mohou potkávat a navzájem se podporovat. Souhlasíte? Ladislav